betaalbare sloep huren linge boot

Sloep huren voor een gezellig dagje er op uit.
bij ons ervaart u de Linge op haar mooist.

Varen, zonnen, picnicken, zwemmen, bijkomen en bovenal genietend tot rust komen. Daar zijn onze Lingesloepen uitstekend voor geschikt. Ontdek de mogelijkheden en ervaar de vrijheid op rivier De Linge!

De Linge is met 108 km de langste Nederlandse rivier. In alle jaargetijden mooi, maar ongeevenaard in 't voorjaar wanneer de bloesem bloeit!

Het is tevens een van de meest idyllische en geliefde rivieren bij velen.
Wij nemen u graag mee op deze ontdekkingstocht!

De Linge heeft u als onze gast namelijk veel te bieden. Geniet al varend in alle rust van watervogels, prachtig begroeide oevers, sprookjesachtige boomgaarden, pittoreske dijkdorpjes en monumentale huizen.

HUURMOGELIJKHEDEN BIJ LINGESLOEP LEERDAM

VIER UW GELEGENHEID AAN BOORD

Iets te vieren? Geef een dagje Lingesloep cadeau!
Onze ruime Lingesloepen zijn uitstekend geschikt voor een verjaardag, (familie)reünie, bedrijfsfeest, jubileum, vrijgezellenfeest en dergelijke. Wij denken graag met u mee en zorgen dat uw dag een onvergetelijke is!

Reserveer uw datum

ONTDEK DE OMGEVING

Met haar 108 km is De Linge Nederlands langste rivier. Met onze Lingesloepen kunt u overal heen varen. Er valt genoeg te zien, doen en beleven voor alle leeftijden. Wij kennen de omgeving goed en helpen u graag invulling geven aan uw dag(en). Volledig afgestemd op uw wensen en interesses.

Plan uw avontuur met ons

ZAKELIJK VAREN

Lekker een dag met de collega's op stap? Inclusief afsluiting met een borrel of een heerlijke BBQ? Bij Lingesloep Leerdam is het mogelijk. Onze zeven sloepen hebben ruimte voor maximaal 88 personen, waarbij de groep geheel zelfstandig een dagdeel of complete dag de langste rivier van Nederland kan verkennen!

Vraag een zakelijke offerte aan

Lunch, Diner of BBQ AAN BOORD

Een smakelijke traktakie op een Lingesloep is een unieke ervaring die wij graag volledig voor u verzorgen. Tesamen met het prachtige uitzicht, natuurlijke omgeving, de gezellige sfeer én de heerlijke gerechten zorgen ervoor dat het een dag gaat worden om niet snel te vergeten.

Informeer naar de arrangementen

Ervaar de vrijheid op het water

Onze Lingesloepen zijn uiterst comfortabele en zeer betaalbaar!