Huurmogelijkheden bij Lingesloep Leerdam

Vier uw gelegenheid aan boord

Iets te vieren? Geef een dagje Lingesloep cadeau!

Onze ruime Lingesloepen zijn uitstekend geschikt voor een verjaardag, (familie)reünie, bedrijfsfeest, jubileum, vrijgezellenfeest en dergelijke. Wij denken graag met u mee en zorgen dat uw dag een onvergetelijke is!

Reserveer uw datum

Zakelijk varen

Lekker een dag met de collega's op stap? Inclusief afsluiting met een borrel of een heerlijke BBQ?

Bij Lingesloep Leerdam is het mogelijk. Onze sloepen hebben ruimte voor maximaal 48 personen, waarbij de groep geheel zelfstandig een dagdeel of complete dag de langste rivier van Nederland kan verkennen!

Neem contact op

Lunch, Diner of BBQ aan boord

Een smakelijke traktatie op een Lingesloep is een unieke ervaring.

Aan boord van onze sloepen is het toegestaan om te bbq-en. Tezamen met het prachtige uitzicht, natuurlijke omgeving, de gezellige sfeer én uw heerlijkste gerechten zorgen ervoor dat het een dag gaat worden om niet snel te vergeten.

Neem contact op

Geniet met een sloep op rivier de Linge

De Linge is met 108 km de langste Nederlandse rivier. In alle jaargetijden mooi, maar ongeevenaard in 't voorjaar wanneer de bloesem bloeit! Het is tevens een van de meest idyllische en geliefde rivieren bij velen.

Wij nemen u graag mee op deze ontdekkingstocht! De Linge heeft u als onze gast namelijk veel te bieden. Geniet al varend in alle rust van watervogels, prachtig begroeide oevers, sprookjesachtige boomgaarden, pittoreske dijkdorpjes en monumentale huizen.

Bij Lingesloep Leerdam een sloep huren

Huur een Lingesloep, ontdek een van de mooiste streken van Nederland, een mooiere manier van ontspannen is bijna onmogelijk!

Altijd verzekerd het water op
Unieke sloepen, zelf ontworpen
Zeer gemakkelijk te besturen
Gratis beveiligd parkeren
Gratis annuleren bij slecht weer