Bootje huren op rivier de Linge

Doordat wij zelf onze stevige huursloepen hebben ontworpen hebben wij rekening gehouden met extra comfort. Zo zijn de sloepen lekker ruim opgezet, heeft u altijd extra beenruimte en kan er zelfs een BBQ mee aan boord.

Reserveer direct uw gewenste sloep. Kies uit onze ruim opgezette #lingesloepen voor maximaal 16 gasten. Of neem contact op voor uw gepersonaliseerde mogelijkheden.

Ervaar De Linge

Sloep huren voor tot wel 16 personen

Écht kennismaken met de rivier De Linge? Dat doet u op een ruime Lingesloep! Comfortabel genieten op het water en in de ongerepte Nederlandse natuur. Een origineel én onvergetelijk dagje uit.

Bent u toe aan een compleet verzorgd bedrijfsfeest of wilt u uw (klein)kinderen verrassen met een avontuurlijk dagje op het water? Onze #Lingesloepen bieden uitkomst! Een uniek dagje in de natuur, samen met vrienden, familie of collega's. Informeer naar de mogelijkheden.

Deze sloep huren
Yachtcharter Huibers

Betaalbare vaarvakanties op een yacht

Krijgt u geen genoeg van het water? Dat begrijpen wij. U kunt bij Yachtcharter Huibers terecht voor bootverhuur. Met ons familiebedrijf laten wij u graag kennis maken de vrijheid op het water.

Ontdek de schepen op onze website.

Bij Lingesloep Leerdam een sloep huren

Huur een Lingesloep, ontdek een van de mooiste streken van Nederland, een mooiere manier van ontspannen is bijna onmogelijk!

Altijd verzekerd het water op
Unieke sloepen, zelf ontworpen
Zeer gemakkelijk te besturen
Gratis beveiligd parkeren
Gratis annuleren bij slecht weer