Kies uw route

De Linge is een uiterst divers en interessante rivier. Traagstromend en gereguleerd.. maar toch kunnen we spreken van een stroming, zeker wanneer het veel geregend heeft en de poldergemalen de polders leegpompen in de Linge! Dan stroomt het wat sneller als anders. Of wanneer bij de Oosterburen veel geregend heeft en al dat water migreert richting Nederland. Ook dan zien we het Lingepeil stijgen.

Download hier de vaarkaart.

Bij Lingesloep Leerdam een sloep huren

Huur een Lingesloep, ontdek een van de mooiste streken van Nederland, een mooiere manier van ontspannen is bijna onmogelijk!

Onbezorgd op reis

Lingesloep Leerdam ontzorgt u graag. Ongeacht de gelegenheid. Samen bespreken wij met u de wensen en denken met u mee. Van het wegvaren tot het aanmeren, en ook erna!

De mooiste plekjes

Bij ons is een sloep huren veel meer dan gewoon een 'sloep huren'. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en helpen u graag zoveel mogelijk aan een bijzondere dag. Wees welkom!

Comfortabel huren

Extra beenruimte? Standaard inbegrepen! Onze ruime sloepen zijn door ons ontworpen en gebouwd. Comfort en gemak staan hoog in het vaandel, en dat vergroot uw vaarplezier!